Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni

27.02.2024 tarihinde saat 10.00‘da YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit KOCABIÇAK Üniversitemizi ziyarete gelerek Üniversitemizin Kurumsal Akreditasyon Belgesini Rektörümüz Prof. Dr. Meryem TUNCEL’e takdim etmiştir.

Üniversitemiz Mithat Özsan Amfisinde gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hayri Levent YILMAZ, Prof. Dr. İlter ÜNLÜKAPLAN, Prof. Dr. Neslihan BOYAN, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencileri; Kalite Koordinatörlüğü ekibinden Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Deniz Mutlu ALA, Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Dilek SAY, Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Selin KÖKSAL ARAÇ, Şube Müdürü Cemile COŞAN SEZGİN, Şef Serkan HAZIR, Bilgisayar İşletmeni Nermin GÖRHAN katılmıştır.