20.02.2024 Tarihli MEDEK Toplantısı 4

20.02.2024 tarihinde saat 14.00’da Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan BOYAN Başkanlığında Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MEDEK)’e program akreditasyonu için başvuru yapan Meslek Yüksekokullarının MEDEK ölçütlerine uygunluğunun gözden geçirilmesi için toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN, Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Dilek SAY, Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör Dr. Selin KÖKSAL ARAÇ, Şube Müdürü Cemile COŞAN SEZGİN, Şef Serkan HAZIR katılmıştır.

Toplantıda MEDEK akreditasyonu için başvuru yapan Meslek Yüksekokullarının Yüksekokul Müdürleri, Bölüm Başkanları ve ilgili öğretim elemanlarıyla 22.02.2024 saat 09.00’da durum değerlendirmesi için Senato Odasında toplantı yapılmasına karar verilmiştir.