25.03.2024 Tarihli Birim Ziyareti (Eğitim Fakültesi)

25.03.2024 tarihinde saat 15.00’da Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neslihan BOYAN başkanlığında Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN ve Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet DOĞANAY’ın katılımıyla Eğitim Fakültesine ziyarette bulunulmuştur.

Yapılan ziyarette Fakültemize Kalite Yönetim Sistemi, Yükseköğretim Kalite Kurulu Ölçütleri, ders içerikleri, ders öğretim ve ölçme sistemlerinin kalite süreçleri ile uyumu, PUKÖ döngüsünün önemi, kalite anlayışının özümsenmesi konularında bilgilendirme yapılmıştır.

Toplantıya Eğitim Fakültesinden Dekan Prof. Dr. Fulya Cenkseven ÖNDER, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nimet KESER, Bölüm Başkanları, ilgili öğretim elemanları, Birim Kalite Koordinasyon Kurulu Üyeleri, Birim Eğitim Koordinasyon Üyeleri ve Kalite Koordinatörlüğünden Bilgisayar İşletmeni Nermin GÖRHAN katılmıştır.