22.02.2024 Tarihli MEDEK Toplantısı 5

22.02.2024 tarihinde saat 09.00’da Rektörlük Senato Odasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan BOYAN Başkanlığında Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MEDEK)’e program akreditasyonu için başvuru yapan Adana Meslek Yüksekokulu, Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Adana Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Yumurtalık Meslek Yüksekokulunun MEDEK ölçütlerine uygunluğunun gözden geçirilmesi için toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya ilgili Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Bölüm Başkanları ve öğretim elemanları ile Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN, Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Deniz Mutlu ALA, Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Dilek SAY, Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör Dr. Selin KÖKSAL ARAÇ ve Bilgisayar İşletmeni Nermin GÖRHAN katılmıştır.