02.04.2024 Tarihli Nisan 2024 Etkinlikleri Hazırlık Çalışmaları Toplantısı

02.04.2024 tarihinde saat 15.00’da Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neslihan BOYAN başkanlığında Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN ve Kariyer Planlama Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Oğuzhan KIRDÖK’ün katılımıyla Mithat Özsan Küçük Amfide toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda 17-18 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Paydaş Toplantıları ile 29-30 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Tanıtım, Kariyer ve Mezun günü etkinlikleri için yapılması gereken hazırlıklar ile ilgili görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Toplantıya Fakülte Dekan Yardımcıları, Yüksekokul/Devlet Konservatuvarı/Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları, Çukurova Üniversitesi Dış Paydaş Koordinasyon Kurulu üyeleri ve ilgili Daire Başkanlıkları katılmıştır.