02.02.2024 Tarihli Toplantı

02.02.2024 tarihinde saat 10.00’da Üniversitemiz tüm birimlerinde 2024 yılından itibaren alınacak olan Senato/Kurul Kararlarında Ç.Ü. 2024-2028 Stratejik Planı Amaç/Hedefleri ile YÖKAK Kalite Ölçütlerine atıfta bulunulması gerektiği konusunda İ. Akif Kansu toplantı salonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan BOYAN Başkanlığında Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ayhan YILDIZ tarafından birimlerimize bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.

Toplantıya Dekan Yardımcıları, Yüksekokul/Devlet Konservatuvarı/Meslek Yüksekokulu/Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Fakülte/Enstitü/Yüksekokul/Devlet Konservatuvarı/Meslek Yüksekokulu Sekreterleri ve birimlerin kurul kararlarını yazmakla görevli personelleri ile Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Dilek SAY, Kalite Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Selin KÖKSAL ARAÇ, Şube Müdürü Cemile COŞAN SEZGİN, Şef Serkan HAZIR ve Bilgisayar İşletmeni Nermin GÖRHAN katılmıştır.