13.03.2024 Tarihli Birim Ziyareti (Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri MYO Binası)

13.03.2024 tarihinde saat 09.30’da Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neslihan BOYAN başkanlığında Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN, Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet DOĞANAY ve Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Dilek SAY’ın katılımıyla Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, İmamoğlu Meslek Yüksekokulu, Yumurtalık Meslek Yüksekokulu, Pozantı Meslek Yüksekokulu, Tufanbeyli Meslek Yüksekokulu, Aladağ Meslek Yüksekokulu, Yabancı Diller Yüksekokulu ve Devlet Konservatuvarı ile Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu binasında toplantı yapılmıştır.

Yapılan toplantıda Meslek Yüksekokulları ve Devlet Konservatuvarına Kalite Yönetim Sistemi, Yükseköğretim Kalite Kurulu Ölçütleri, ders içerikleri, ders öğretim ve ölçme sistemlerinin kalite süreçleri ile uyumu, PUKÖ döngüsünün önemi, kalite anlayışının özümsenmesi konularında bilgilendirme yapılmıştır.

Toplantıya Meslek Yüksekokulu/Devlet Konservatuvarı Müdürleri, Müdür Yardımcıları, Birim Kalite Koordinasyon Kurulu Üyeleri ve Birim Eğitim Koordinasyon Kurulu Üyeleri katılmıştır.