17.01.2023 Tarihli Toplantı

Kalite Koordinatörlüğünde Kalite Elçileri Kulübü ile biraraya gelindi.
Çukurova Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü ekibi, Kalite Elçileri Kulübü başkanı, başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda;

• Kalite Elçileri Kulübü yönetiminde yer alan öğrencilerle Kalite Koordinatörlüğü ekibi tanıştı.
  • Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN tarafından toplantı gündemi açıklandı. Kulübün misyonu ve vizyonu hakkında konuşuldu.
  • Kalite Elçileri Kulübü akademik danışmanı Öğr. Gör. Dr. Resul TELLİ tarafından kulüp faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.
  • Bahar yarıyılında yapılacak etkinlikler hakkında fikir alış-verişi yapılarak önerilerde bulunuldu.
  • Mart 2023’te Dokuz Eylül Üniversitesi’nde düzenlenecek olan 1. Uluslararası Ögrenci Kalite Toplulukları Kongresine katılım hakkında konuşuldu.