16.11.2023 Tarihli Eczacılık Fakültesi Program Akreditasyonu Bilgilendirme Toplantısı

16.11.2023 tarihinde Eczacılık Fakültesi ile program akreditasyonu ekibi ziyareti öncesi bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Eczacılık Fakültesine program akreditasyon ekibinin ziyareti öncesinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan BOYAN başkanlığında Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN, Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Deniz Mutlu ALA tarafından akreditasyon süreçleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantıya Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eda KUMCU, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. H. Ali DÖNDAŞ, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Üyesi Umay Merve GÜVEN, akademik ve idari personeli ile öğrencileri katıldı.