21.11.2023 Tarihli Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Programı Akreditasyonu Bilgilendirme Toplantısı

21.11.2023 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesinde Ebelik programının akreditasyon ekibi ziyareti öncesi bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölüm Başkanlığına program akreditasyon ekibinin ziyareti öncesinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan BOYAN başkanlığında Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Deniz Mutlu ALA tarafından akreditasyon süreçleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantıya Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Şule GÖKYILDIZ SÜRÜCÜ, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Songül KARADAĞ, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ebru GÖZÜYEŞİL, Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burcu AVCIBAY VURGEÇ, Fakülte Sekreteri Arif KUL, Fakülte akademik ve idari personelleri katıldı.