Kalite Komisyonu Toplantıları

19.07.2022 Tarihli Toplantı (Çevrimiçi)

Çukurova Üniversitesi Kalite Süreçleri kapsamında Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından Kozan MYO Birim Yöneticileri, Öğretim Elemanları ve İdari Personele "Çukurova Üniversitesi Kalite Süreçleri Bilgilendirme" toplantısı yapıldı.

Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan BOYAN,  Kozan MYO Müdürü, Müdür Yardımcıları, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN, Kalite Koordinatörü Yardımcısı Prof.  Dr. Ayşehan Deniz ABİK ile akademik ve idari personeller katıldı.

Kalite, denetim ve izleme konularında akademisyenlere bilgi verilirken karşılıklı görüş alışveriş şeklinde geçen toplantıda Kalite koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN tarafından "Çukurova Üniversitesi Kalite Süreçleri" başlıklı sunumu ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Öğr. Gör. Cemal Azim ÖRNEKSOY tarafından "Kurumsal Akreditasyon Sürecinde Eğitim ve Öğretim" başlıklı sunumu ile otomasyonda-bilgi işlemde ve diğer konularda yapılan ve yapılacak iyileştirmeler hakkında sunumlar gerçekleştirildi.

Toplantı soru-cevap kısmıyla sona erdi.

Toplantı videosuna erişmek için tıklayın