Kalite Komisyonu Toplantıları

18.07.2022 Tarihli Toplantı

Çukurova Üniversitesi Kalite Süreçleri kapsamında Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Adana Meslek Yüksekokulu, Adana , Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Aladağ Meslek Yüksekokulu, Ceyhan Meslek Yüksekokulu, İmamoğlu Meslek Yüksekokulu, Karataş Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Pozantı Meslek Yüksekokulu, Tufanbeyli Meslek Yüksekokulu ve Yumurtalık Meslek Yüksekokulu Birim Yöneticileri, Öğretim Elemanları ve İdari Personele "Çukurova Üniversitesi Kalite Süreçleri Bilgilendirme" toplantısı yapıldı.

Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan BOYAN,  Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Adana Meslek Yüksekokulu, Adana , Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Aladağ Meslek Yüksekokulu, Ceyhan Meslek Yüksekokulu, İmamoğlu Meslek Yüksekokulu, Karataş Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Pozantı Meslek Yüksekokulu, Tufanbeyli Meslek Yüksekokulu ve Yumurtalık Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Müdür Yardımcıları, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN, Kalite Koordinatörlüğü ekibi ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Kalite, denetim ve izleme konularında akademisyenlere bilgi verilirken karşılıklı görüş alışveriş şeklinde geçen toplantıda Kalite koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN tarafından "Çukurova Üniversitesi Kalite Süreçleri" başlıklı sunumu ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Öğr. Gör. Cemal Azim ÖRNEKSOY tarafından "Kurumsal Akreditasyon Sürecinde Eğitim ve Öğretim" başlıklı sunumu ile otomasyonda-bilgi işlemde ve diğer konularda yapılan ve yapılacak iyileştirmeler hakkında sunumlar gerçekleştirildi.

Toplantı soru-cevap kısmıyla sona erdi.