Kalite Komisyonu Toplantıları

27.06.2022 Tarihli Toplantı

Çukurova Üniversitesi ön lisans ve lisans programlarının, akademik ve idari birimlerinin, sosyal, kültürel imkanlarının tanıtılması amacıyla 21-22 Temmuz 2022 tarihlerinde Ç.Ü. Kongre Merkezinde yapılması planlanan "Tanıtım ve Tercih Günleri" etkinliğinin planlanmasının ve organizasyonunun titiz bir şekilde yapılabilmesi amacıyla 27 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 11:00'de Mithat Özsan Amfisi'nde toplantı yapılmıştır.

Toplantıya Fakülte ve Yüksekokul Dekan Yardımcıları, MYO Müdür Yardımcıları, Bölüm Başkanları, Program Sorumluları, Daire Başkanları ve Dış İlişkiler tarafından görevlendirilen personeller katılmıştır.

Toplantıda Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan BOYAN ve Çukurova Üniversitesi Kariyer Planlama, Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Oğuzhan KIRDÖK tarafından bilgilendirme konuşmaları yapıldı.

Toplantı soru-cevap ve öneriler kısmı ile tamamlandı.