Kalite Koordinatörlüğünde Sağlık Bilimleri Fakültesi Akreditasyon Süreci Toplantısı Yapıldı

Kalite Koordinatörlüğünde Sağlık Bilimleri Fakültesinin Akreditasyon Süreci ile ilgili çalışmaları hakkında toplantı düzenlendi. Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Neslihan BOYAN başkanlığındaki toplantıya Kalite Koordinatörü Prof.Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN, Kalite Koordinatör Yardımcısı Doc.Dr. Deniz Mutlu ALA, Kalite Koordinatörlüğü ekibinden Öğr. Gör. Dr. Resul TELLİ, Şef Sevda TEKEŞ, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Şule GÖKYILDIZ SÜRÜCÜ, Dekan Yardımcıları Doç .Dr. Songül KARADAĞ, Doç. Dr. Ebru GÖZÜYEŞİL ile Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Gülşah KUMAŞ, Dr. Öğr. Üyesi Melike ÖZTÜRK ve Doç. Dr. Burcu AVCIBAY VURGEÇ katıldı.