Çukurova Üniversitesi'nde Kalite Çalıştayları Tamamlandı

TSE eğitmenleri tarafından verilen İç Tetkik Eğitimi ve Kalite Çalıştayları başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Üniversitemizde 26-29 Eylül tarihlerinde düzenlenen Kalite Çalıştaylarında personellerin etkin katılımı sağlanmıştır. Eğitim boyunca Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan BOYAN, Kalite koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN, Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Deniz Mutlu ALA, Öğretim Görevlisi Dr. Resul TELLİ, Şef Cemile COŞAN SEZGİN ve Şef Sevda TEKEŞ Çalıştayda önemli katkılar sunmuştur.

Birinci gün yapılan İç Tetkik Eğitimi ve ardından üç gün süren Çalıştayda görevli olan TSE Eğitmenleri Mesude ÖZDEMİR ve Mehtap SEZER, TS EN ISO 9001 “Kalite Yönetim Sistemi” standardı kapsamında, KYS ve prosesleri, risk ve fırsatlar, risk ve fırsatları belirleme faaliyetleri, proses yaklaşımı terimleri, prosesin temel özellikleri, proses yaklaşımında adımlar, risk tabanlı düşünce yaklaşımı, terimler ve tarifleri, neden risk tabanlı düşünmeliyiz?, risk değerlendirme kriterleri, risk ve fırsatlara yönelik faaliyetlerin KYS prosesleri ile entegrasyonu konularında uygulamalı eğitimler verdiler.