Kalite Koordinatörlüğü Toplantıları

16.10.2024 Tarihli Birim Ziyareti (Mithat ÖZSAN Amfisi)

16.10.2024 tarihinde saat 09.30’da Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Selim BÜYÜKKURT başkanlığında Mithat ÖZSAN Amfisinde Balcalı Yerleşkesi dışında bulunan akademik birimlerimizle toplantı gerçekleştirilmiştir.

Yapılan toplantıda birim personeline; 2025 yılında Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından gerçekleştirilecek olan Ara Değerlendirme ve Akreditasyon süreçleri, Kalite Yönetim Sistemi, PUKÖ döngüsünün önemi, kalite anlayışının özümsenmesi konularında Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN tarafından sunum yapılmıştır.

Toplantıya Ceyhan Mühendislik Fakültesi, Kozan İşletme Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu, Devlet Konservatuvarı, Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, İmamoğlu Meslek Yüksekokulu, Yumurtalık Meslek Yüksekokulu, AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Ceyhan Meslek Yüksekokulu, Kozan Meslek Yüksekokulu, Pozantı Meslek Yüksekokulu, Tufanbeyli Meslek Yüksekokulu, Aladağ Meslek Yüksekokulu, Adana Meslek Yüksekokulu, Karaisalı Meslek Yüksekokulu Yöneticileri, Birim Kalite Koordinasyon Kurulu Üyeleri, akademik ve idari personel katılmıştır.