Kalite Koordinatörlüğü Toplantıları

15.10.2024 Tarihli Mühendislik Fakültesi Program Akreditasyonu Hazırlık Toplantısı

15.10.2024 tarihinde saat 15.45’te Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN başkanlığında Mühendislik Fakültesi yöneticileri ile toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda Mühendislik Fakültesinin Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneğine (MÜDEK) yapacakları program akreditasyonu başvuruları için hazırlanması gereken Öz Değerlendirme Raporunun daha etkin bir şekilde KYBS otomasyonu üzerinden oluşturulabilmesi konusunda görüşülmüştür.

Toplantıya Kalite Koordinatörlüğünden Kalite Koordinatörü Yardımcısı Doç. Dr. Deniz Mutlu ALA, Şef Serkan HAZIR; Mühendislik Fakültesinden Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Serin MEZARCIÖZ, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf KUVVETLİ, Prof. Dr. Hüseyin ERTEN, Prof. Dr. Asiye AKYILDIZ ve Doç. Dr. Hakan BENLİ katılmıştır.