ISO 9001 Komisyon Toplantıları

03.07.2024 Tarihli ISO 9001 Doküman Yönetim Sistemi Toplantısı

03.07.2024 tarihinde saat 13.30’da Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN başkanlığında Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Deniz Mutlu ALA, Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Dilek SAY, Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Selin KÖKSAL ARAÇ ve Şef Serkan HAZIR’ın katılımıyla toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda; ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Komisyonu tarafından üniversitemizin tüm birimleriyle yapılan toplantılar sonucunda son şekli verilen proses, prosedür, iş akışı, görev tanımları, talimat ve formların, Bilgi İşlem Daire Başkanlığımızca hazırlanan ISO 9001 Doküman Yönetim Sistemine girişlerinin gerçekleştirilmesi ve üniversitemiz tüm birimlerinin kullanımına açılması süreçlerinin belirlenmesi hakkında görüşülmüştür.