ISO 9001 Komisyon Toplantıları

25.07.2024 Tarihli ISO 9001 Komisyonu Toplantısı

25.07.2024 tarihinde saat 13.30’da Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neslihan BOYAN  başkanlığında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında üniversitemizin tüm birimlerinin görüşleri alınarak hazırlanan proses, prosedür, talimat ve formların Bilgi İşlem Daire Başkanlığımızca oluşturulan Kalite Yönetim Sistemine yüklenmiş ve üniversitemiz tüm birimlerinin erişimine açılmış olup süreç hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN, Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Deniz Mutlu ALA, Dr. Öğr. Üyesi Burcu TEZCAN, Arş. Gör. Dr. Hasan Kıvanç YEŞİLTAŞ, Öğr. Gör. Seher ÖZER ÜTÜK, Arş. Gör. İbrahim ERGİN, Şube Müdürü Cemile COŞAN SEZGİN ve Şef Sevda TEKEŞ  katılmıştır.