Kalite Koordinatörlüğü Toplantıları

25.06.2024 Tarihli MEDEK Toplantısı

25.06.2024 tarihinde saat 09.30’da Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan BOYAN başkanlığında Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN ve Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Deniz Mutlu ALA’nın katılımıyla Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon Derneğine (MEDEK) program akreditasyonu için başvuru yapan Meslek Yüksekokullarının Öz Değerlendirme Raporlarının (ÖDR) oluşturulması için Senato Odasında toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Adana Meslek Yüksekokulu, Adana Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve  Yumurtalık Meslek Yüksekokulunun; Müdürleri, Bölüm Başkanları ve ÖDR hazırlayan öğretim elemanları katılım sağlamıştır.