ISO 9001 Komisyon Toplantıları

11.06.2024 Tarihli ISO 9001 Risk Analizi Toplantısı (Daire Başkanlıkları)

11.06.2024 tarihinde saat 13.30’da Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN başkanlığında Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Dilek SAY, Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Selin KÖKSAL ARAÇ ve Ç.Ü. İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi Sorumlusu Fatih ZENGİN’in  katılımıyla Üniversitemiz Daire Başkanlıkları tarafından yürütülen iş ve işlemlerin risk analizlerinin oluşturulması için toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, Personel Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının Şube Müdürleri ile ilgili personeli katılmıştır.