ISO 9001 Komisyon Toplantıları

13.02.2024 Tarihli ISO 9001 Toplantısı 3

13.02.2024 tarihinde saat 10.00’da Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Dilek SAY başkanlığında Üniversitemiz Daire Başkanlıklarına ait risk analizleri, talimat ve formların ISO 9001 kapsamında düzenlenmesi ile ilgili ikinci toplantı Personel Daire Başkanlığı ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı yetkilileriyle gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya Personel Daire Başkanlığından Şube Müdürü Seval ER, Şube Müdürü V. Hilmi EĞİLMEZ, Şube Müdürü V. Mehmet SEÇEN, Şube Müdürü V. Bektaş KOCA, Şube Müdürü V. Ferdi AVCILI, Şef Mehtap UZKARALAR, V.H.K.İ. Bilgi KAYAPINAR; Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından Şube Müdürü Veli SANCAR, Şef Zeynep ŞAHİN KÖMÜRCÜ ile Kalite Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Selin KÖKSAL ARAÇ, Şef Serkan HAZIR ve Bilgisayar İşletmeni Nermin GÖRHAN katılmıştır.