Kalite Komisyonu Toplantıları

01.02.2024 Tarihli KİDR Hazırlama Süreçleri Çalıştayı

01.02.2024 tarihinde saat 13.30‘da Kalite Koordinatörlüğü tarafından TÖMER Binasında 2023 Yılı Kurumsal İç Değerlendirme Raporunun (KİDR) hazırlanması ile ilgili ikinci çalıştay düzenlenmiştir.

Çalıştayda açılış konuşması Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan BOYAN ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN tarafından yapılmıştır. Kalite Komisyonu Çalışma Gruplarının yer aldığı dört ayrı salonda KİDR 2023’te yer alması gereken veriler hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur. Çalıştaya Üniversitemiz Kalite Komisyonu üyeleri ile Kalite Koordinatörlüğü ekibinden Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Deniz Mutlu ALA, Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Dilek SAY, Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Selin KÖKSAL ARAÇ, Şube Müdürü Cemile COŞAN SEZGİN, Şef Serkan HAZIR, Bilgisayar İşletmeni Nermin GÖRHAN ve Ayşegül TEMEL katılmıştır.