Kalite Komisyonu Toplantıları

21.12.2023 Tarihli KİDR Hazırlama Süreçleri Çalıştayı

21.12.2023 tarihinde saat 13.30‘da Kalite Koordinatörlüğü tarafından Üniversitemiz Kongre Merkezinde 2023 Yılı Kurumsal İç Değerlendirme Raporunun (KİDR) hazırlanması ile ilgili çalıştay düzenlenmiştir. Çalıştayda açılış konuşması Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan BOYAN ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN tarafından yapılmıştır. KYBS Otomasyon sisteminin kullanımı hakkında Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Deniz Mutlu ALA tarafından bilgilendirme sonrasında çalıştay, Üniversitemiz Kalite Komisyonu Çalışma Gruplarının alanlarına göre yer aldığı dört masada KİDR 2023’te yer alması gereken veriler hakkında yapılan görüş alışverişiyle devam etmiştir. Çalıştaya, Üniversitemiz Kalite Komisyonu üyeleri ile Kalite Koordinatörlüğü ekibinden Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Dilek SAY, Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Selin KÖKSAL ARAÇ, Şube Müdürü Cemile COŞAN SEZGİN, Şef Serkan HAZIR, Bilgisayar İşletmeni Nermin GÖRHAN ve Ayşegül TEMEL katılmıştır.