Anket Çalışmaları Toplantısı

Kalite Koordinatörlüğünde Düzenlenen 1. Anket Toplantısı

Kalite Koordinatörlüğünde anket ve istatistik çalışmaları toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Kalite Koordinatörlüğü ekibinden Prof. Dr. Neslihan BOYAN, Öğr. Gör. Dr. Resul TELLİ ve Cemile COŞAN SEZGİN'le birlikte Kalite Komisyonu üyesi Prof. Dr. Faruk KARADAĞ, Prof. Dr. Ali İhsan Genç, Doç. Dr. Hüseyin GÜLER ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Cemal Azim ÖRNEKSOY katıldı.

 

Kalite Koordinatörlüğünde Düzenlenen 2. Anket Toplantısı

Kalite Koordinatörlüğünde anket ve istatistik çalışmaları toplantısının ikincisi düzenlendi.

Toplantıya Kalite Koordinatörlüğü ekibinden Prof. Dr. Neslihan BOYAN, Öğr. Gör. Dr. Resul TELLİ ve Cemile COŞAN SEZGİN'le birlikte Kalite Komisyonu üyesi Prof. Dr. Ahmet DOĞANAY, Prof. Dr. Faruk KARADAĞ, Prof. Dr. Ali İhsan Genç ve Doç. Dr. Hüseyin GÜLER katıldı.

 

Çevrimiçi Düzenlenen 1. Anket Toplantısı

Kalite sürecinde birinci çevrimiçi anket ve istatistik çalışmaları toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Kalite Koordinatörlüğü ekibinden Prof. Dr. Neslihan BOYAN ve Öğr. Gör. Dr. Resul TELLİ ile birlikte Kalite Komisyonu üyesi Prof. Dr. Ahmet DOĞANAY, Prof. Dr. Faruk KARADAĞ, Prof. Dr. Ali İhsan Genç, Doç. Dr. Hüseyin GÜLER ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Cemal Azim ÖRNEKSOY katıldı.

 

Çevrimiçi Düzenlenen 2. Anket Toplantısı

Kalite sürecinde ikinci çevrimiçi anket ve istatistik çalışmaları toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Kalite Koordinatörlüğü ekibinden Prof. Dr. Neslihan BOYAN ve Öğr. Gör. Dr. Resul TELLİ ile birlikte Kalite Komisyonu üyesi Prof. Dr. Dilek BOSTAN BUDAK, Prof. Dr. Faruk KARADAĞ, Prof. Dr. Hüseyin ERTEN, Prof. Dr. Ulus ÇEVİK, Doç. Dr. Hüseyin GÜLER ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Cemal Azim ÖRNEKSOY katıldı.