17.01.2023 Tarihli KYBS Eğitim Toplantısı -1

Çukurova Üniversitesi Fakülteleri, Yüksekokulları, Meslek Yüksekokulları, Araştırma ve Uygulama Merkezleri ile Daire Başkanlıklarınin Kalite Birim Temsilcileri ile Kalite Sorumlularının katıldığı ve Kalite Koordinatörlüğü ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından yapılan Kalite Yönetim Sistemi Otomasyonu eğitim toplantısı bugün düzenlendi.
Açılış konuşması Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN tarafından yapılarak Üniversitemiz Kalite Süreçleri hakkında ön bilgi verildi.
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’ndan Mehmet Harun GÜLEN tarafından Kalite Otomasyon sistemi tanıtılarak sistemin işleyişi ile ilgili teknik bilgiler verildi.
Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Deniz Mutlu ALA tarafından Kalite Otomasyon Sistemi, sisteme veri yükleme, verilerin hangi aşamalarla yükleneceği, rubrik değerlendirme süreci, aşamaları ve PUKO döngüsüne örnek olacak çalışmaların nasıl olması gerektiği hakkında sunum yapıldı.
Toplantı sonunda katılımcılarla soru-cevap şeklinde bilgi alışverişi yapılarak öneriler sunuldu.