Kalite Koordinatörlüğü Toplantıları

16.10.2024 Tarihli Birim Ziyareti (Ceyhan Veteriner Fakültesi)

16.10.2024 tarihinde saat 15.00’da Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Selim BÜYÜKKURT başkanlığında Ceyhan Veteriner Fakültesi ile TÖMER binasında toplantı gerçekleştirilmiştir.

Yapılan toplantıda Fakülte personeline; 2025 yılında Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından gerçekleştirilecek olan Ara Değerlendirme ve Akreditasyon süreçleri, Kalite Yönetim Sistemi, PUKÖ döngüsünün önemi, kalite anlayışının özümsenmesi konularında Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN tarafından sunum yapılmıştır.

Toplantıya Kalite Koordinatörü Yardımcısı Doç. Dr. Dilek SAY; Ceyhan Veteriner Fakültesinden Dekan Prof. Dr. Armağan Erdem ÜTÜK, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet HALIGÜR, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet AYDOĞAN, Bölüm Başkanları, Birim Kalite Koordinasyon Kurulu Üyeleri, akademik ve idari personel katılmıştır.