Kalite Koordinatörlüğü Toplantıları

09.10.2024 Tarihli Birim Ziyareti (Mimarlık Fakültesi)

09.10.2024 tarihinde saat 09.30’da Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Selim BÜYÜKKURT başkanlığında Mimarlık Fakültesine ziyarette bulunulmuştur.

Yapılan ziyarette Fakülte personeline; 2025 yılında Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından gerçekleştirilecek olan Ara Değerlendirme ve Akreditasyon süreçleri, Kalite Yönetim Sistemi, PUKÖ döngüsünün önemi, kalite anlayışının özümsenmesi konularında Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN tarafından sunum yapılmıştır.

Toplantıya Kalite Koordinatörü Yardımcısı Doç. Dr. Deniz Mutlu ALA ve Şube Müdürü Cemile COŞAN SEZGİN; Mimarlık Fakültesinden Dekan Prof. Dr. M. Gözde RAMAZANOĞLU, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Özlem ŞENYİĞİT SARIKAYA, Bölüm Başkanları, Birim Kalite Koordinasyon Kurulu Üyeleri, akademik ve idari personel katılmıştır.