Kalite Koordinatörlüğü Toplantıları

15-17 Mayıs 2024 Akademik Birim Program Akreditasyon Bilgilendirme Toplantıları

15-17 Mayıs 2024 tarihlerinde Kaliteden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan BOYAN başkanlığında, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN, Kalite Koordinatör Yardımcıları Doç. Dr. Dilek SAY ve Dr. Öğr. Üyesi Selin KÖKSAL ARAÇ’ın katılımıyla Üniversitemizin akreditasyona hazır akademik birimleriyle senato odasında toplantılar düzenlenmiştir.

Bu toplantılarda her bir birimin bağlı bulunduğu akreditasyon kuruluşlarının ölçütlerini ne ölçüde karşılayıp karşılamadıkları hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.

Toplantıya Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, İletişim Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Sağlık Bilimler Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanları, Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanları ve birim kalite koordinasyon kurulu üyeleri katılım sağlamıştır.