Kalite Koordinatörlüğü tarafından Kurum İç Değerlendirme Raporu Hazırlama ve Çukurova Üniversitesi Kalite Süreçlerinde PUKÖ Döngüsü Konulu Eğitim Yapıldı.

Kalite Koordinatörlüğü tarafından Kurum İç Değerlendirme Raporu Hazırlama ve Çukurova Üniversitesi Kalite Süreçlerinde PUKÖ Döngüsü konulu eğitim toplantısı yapıldı. Toplantıda sunumlar Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Deniz Mutlu ALA ve Kalite Koordinatörlüğü ekibinden Öğretim Görevlisi Dr. Resul TELLİ tarafından gerçekleştirildi.

09.09.2022 tarihinde yapılan ve gün boyu iki ayrı oturumda farklı birimler için gerçekleştirilen eğitim toplantısına tüm birimlerden eğitimden sorumlu 2 akademik (Dekan Yardımcısı/Müdür Yardımcısı) personel ile kaliteden sorumlu 2 idari personel olmak üzere çok sayıda personel katılmıştır.

Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN tarafından Kalite Süreçleri ile ilgili yapılan bilgilendirmelerle devam eden eğitim toplantıları her bir oturum için soru-cevap ve öneriler kısmı ile tamamlanmıştır.