Kalite Komisyonu Toplantıları

05.07.2022 Tarihli Toplantı

Çukurova Üniversitesi Kalite Süreçleri kapsamında Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından Fen Edebiyat Fakültesi-Hukuk Fakültesi-Yabancı Diller Yüksekokulu (YADYO) ve Karaisalı MYO Birim Yöneticileri ve Öğretim Elemanlarına "Çukurova Üniversitesi Kalite Süreçleri Bilgilendirme" toplantısı yapıldı.

Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan BOYAN, Fen Edebiyat Fakültesi-Hukuk Fakültesi Dekanları, Dekan Yardımcıları, YADYO ve Karaisalı MYO Müdürleri, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN, Kalite Koordinatörlüğü ekibi ile çok sayıda akademik personel katıldı.

Kalite, denetim ve izleme konularında akademisyenlere bilgi verilirken karşılıklı görüş alışveriş şeklinde geçen toplantıda Kalite koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN tarafında Çukurova Üniversitesi Kalite Süreçleri Sunumu ile Öğrenci İşleri Daire Başkanı Öğr. Gör. Cemal Azim ÖRNEKSOY tarafından otomasyonda-bilgi işlemde ve diğer konularda yapılan ve yapılacak iyileştirmeler hakkında sunum gerçekleştirildi.

Toplantı soru-cevap kısmıyla sona erdi.