YÖKAK “İç Kalite Güvence Sisteminde Öğrenci Katılımı” Temalı Toplantı

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından 23.09.2022 tarihinde düzenlenen 2022-2023 akademik yılı çalışmaları kapsamında tüm üniversitelerin kalite komisyonu temsilcileri, öğrenci üyeler, kalite toplulukları başkanları ve akademik danışmanları çevrimiçi olarak bir araya geldi.

“İç Kalite Güvence Sisteminde Öğrenci Katılımı” temalı toplantı, 208 Üniversitenin katılımıyla gerçekleştirildi. Çukurova Üniversitesinden Kalite Koordinatörlüğü Üyesi ve Kalite Elçileri Kulübü Danışmanı Öğretim Görevlisi Dr. Resul TELLİ, Kalite Komisyonu Öğrenci Temsilcisi Dilara ÖZÖNCEL ve Kalite Elçileri Kulübü Başkan Yardımcısı Tahsin TOPAL katıldı. Toplantıda “Yükseköğretim Öğrencilerinin Kalite Çalışmalarındaki Rolü, Yükseköğretimde Kalite Güvencesi, YÖKAK’ın Faaliyet Alanları, Kalite Komisyonlarından ve Kalite Komisyonu ile Kalite Kulübü Üyesi Öğrencilerden Beklentiler” hakkında sunumlar yapıldı.