Üniversitemiz Çukurova Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Akademik Danışmanlık Yönergesi ve Çukurova Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Kayıt Yenileme Yönergesinde yapılan değişiklerle beraber öğrencilerimizin 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılı itibariyle Ekle-Çıkar haftasında “Danışman Onayı” yapılması tekrar zorunlu hale gelmiştir.
Bu nedenle akademik danışmanlık ve danışman onayı süreçlerinin nasıl yürütüleceği konularında 16 Eylül 2022 tarihinde "Akademik Danışmanlık ve Danışman Onay Süreci - (Eğitim Koordinatörlüğü Çevrimiçi Seminerleri (Webinar) 4)" isimli bilgilendirme semineri düzenlenmiştir.
Seminere 607 Akademik personel katılmış olup seminer sürecinde danışmanlık uygulamalarından bazıları hakkında anlık oylama yapılmış ve oylama sonucuna göre işleyişe karar verilmiştir.
Eğitim semineri soru-cevap ve öneriler kısmı ile tamamlanmıştır.