ISO 9001 Komisyon Toplantıları

14.12.2023 Tarihli ISO 9001 Toplantısı 17

14.12.2023 tarihinde saat 13.30’da Kalite Koordinatörü Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Selin KÖKSAL ARAÇ başkanlığında 7+1 uygulamalı eğitim süreçleri ve iş akış şemalarının ISO 9001 kapsamında düzenlenmesi ile ilgili üçüncü toplantı yapılmıştır.

Toplantıya Fen – Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr.  Güray KILINÇÇEKER, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. SERİN MEZARCIÖZ, Prof. Dr. Belkıs ZERVENT ÜNA, Prof. Dr. Asiye AKYILDIZ, Dr. Öğr. Üyesi Müfide NARLI, Arş. Gör. Dr. Burcu DARENDELİ TEZCAN, Arş. Gör. Dr. Selin ÇABUK, Arş. Gör. İbrahim ERGİN, Arş. Gör. Abdullah ÖZONUR, Arş. Gör. Medet İTMEÇ, Şef Sevda TEKEŞ; Kalite Koordinatörlüğü ekibinden Şube Müdürü Cemile COŞAN SEZGİN, Bilgisayar İşletmeni Nermin GÖRHAN katılmıştır.