Çukurova Üniversitesi Kalite Elçileri Kulübü Ege Üniversitesi'nde yapılan "Kalite Toplulukları Öğrenci Zirvesi 2022" toplantısına katıldı.

Çukurova Üniversitesi Kalite Elçileri Kulübü öğrencileri 03-05 Haziran 2022 tarihlerinde Ege Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Yükseköğretim Kalite Kurulu, Kalite Toplulukları Öğrenci Zirvesi'ne katıldı.

Bu yıl ilk defa gerçekleştirilen “Yükseköğretimde Kalite Güvencesi Sistemine İlişkin Öğrenci Farkındalığı” isimli temasıyla Kalite Toplulukları Öğrenci Zirvesi, yükseköğretim öğrencilerinin kalite güvencesi süreçlerine nitelikli katılımını ve kalite öğrenci toplulukları arasında etkileşimi arttırmak; toplulukların iş birliği yapmalarına olanak sağlamak ve yapacakları çalışmalar ile üniversitelerin iç kalite güvencesi sistemlerinin gelişimine katkı sunmak amacıyla gerçekleştirilmiştir.

Fotoğraflar için tıklayınız.