Çukurova Üniversitesi Kalite Elçileri Kulübü Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Yükseköğretim Kalite Kurulu’nun misyon ve hedefleri çerçevesinde Çukurova Üniversitesi tarafından sürdürülen Kalite Güvencesi sürecinde, kalite kültürünün üniversitemiz öğrencileri tarafından içselleştirilmesi ve yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla "Kalite Elçileri" adıyla kurulan öğrenci kulübümüze yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Üniversitemiz Kalite Elçileri Kulübü Öğrenci Danışmanı Öğretim Görevlisi Dr. Resul TELLİ, Kalite Elçileri Kulübü Başkanı Merve Nur ŞAHAN,  Başkan Yardımcısı Tahsin Topal ve  genel kurul üyeleri ile denetim kurulu üyeleri katılmıştır.