Kalite Koordinatörlüğü Toplantıları

17.01.2023 Tarihli Toplantı

Kalite Koordinatörlüğünde Kalite Elçileri Kulübü ile biraraya gelindi.
Çukurova Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü ekibi, Kalite Elçileri Kulübü başkanı, başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda;

• Kalite Elçileri Kulübü yönetiminde yer alan öğrencilerle Kalite Koordinatörlüğü ekibi tanıştı.
  • Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN tarafından toplantı gündemi açıklandı. Kulübün misyonu ve vizyonu hakkında konuşuldu.
  • Kalite Elçileri Kulübü akademik danışmanı Öğr. Gör. Dr. Resul TELLİ tarafından kulüp faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.
  • Bahar yarıyılında yapılacak etkinlikler hakkında fikir alış-verişi yapılarak önerilerde bulunuldu.
  • Mart 2023’te Dokuz Eylül Üniversitesi’nde düzenlenecek olan 1. Uluslararası Ögrenci Kalite Toplulukları Kongresine katılım hakkında konuşuldu.